Yaz Sezonunun Son Macerası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali

Fethiye, doğası ve denizi ile sizleri büyüleyen; Türkiye’nin en çok aktiviteye sahip tatil merkezidir. Tatilini otelde geçirmek istemeyen, her gün çıkıp yeni yerler keşfetmek, macera dolu saatler geçirmek isteyen tatilciler Fethiye’yi tercih ediyor. Yaz sezonunun bittiği sonbahar ve kış sezonunun başladığı ekim ayında yamaç paraşütü aktivitesinin heyecanı tüm hızıyla devam ediyor.

Yamaç paraşütü aktivitesi için sadece yaz sezonunda mı yapılır?

Yamaç paraşütü çok hafif hava araçları sınıfına dahil olmuş bir hava aracıdır. Gerekli koşullar oluştuğu müddetçe her zaman uçuş yapılabilir. Kış aylarında yamaç paraşütü ile uçuş yapmak biraz serin bir aktivite olsa da üzerinize giyeceğiniz rüzgar geçirmez bir ceket ile konfor sıcaklığında uçuşunuzu keyifle yapabilirsiniz. Unutmayın ki Fethiye’de hava sıcaklıkları kışın bile 28 dereceleri bulabiliyor. Siz de yamaç paraşütü uçuşu yapmak için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Tek yapmanız gereken bizlere +905316733378 numaralı telefondan ulaşmak

Ekim ayının en heyecanlı aktivitelerinden biri Ölüdeniz hava oyunları festivali 2000 yılından beri Dünyanın her yerinden gelen yamaç paraşütü sporcularının müthiş akrobasi şovları ile sizlerle. Fethiye ölüdeniz kasım ayı konserleri bu festivalde sizlerle oluyor.

Ölüdeniz hava oyunları festivaline katılmak ücretli mi? 

Fethiye belediyesinin ve Ölüdeniz pilotları kooperatifinin de destek verdiği bu etkinliğe izleyici olarak katılmak tamamen ücretsiz. Resmi olarak 5 gün süren ama yabancı sporcuların katılımı ile 15 günlük festivale dönüşen bu etkinlikte ücretsiz tandem yamaç paraşütü uçuşları da yapmak mümkün. Bizler de Tatildostum Turizm ailesi olarak  23 yıllık bu gelenekte sizlere ücretsiz bir şekilde yamaç paraşütü uçuşları yaptırmak için etkinlik alanında olacağız.

Ölüdeniz air games hava oyunları festivali ne zaman? 

18-22 ekim tarihleri arasında Ölüdenizde yapılacak olan hava oyunları festivalimizde sizleri de görmekten mutluluk duyarız. 23 senedir olduğu gibi bu sene de Babadağ’ı yamaç paraşütü heyecanı ile keşfedecek, Ölüdeniz belcekız plajına 6500 feet yükseklikten bakarken çeşitli akrobasi hareketleri yapacağız

Fethiye Ölüdeniz hava oyunları festivalinde bizleri neler bekliyor?

Bu sene hava oyunları festivalimize Türk yıldızlarının Ölüdeniz Belcekız plajı üzerinde yapacağı mükemmel gösteri ile başlayacağız. Ardından çeşitli yamaç paraşütü gösterileri ile festivalimize devam edeceğiz. Her gün batımında Türk Hava Kurumu işbirliğimiz ile sizlere ücretsiz sıcak hava balonu ile gün batımı izleme imkanı sunacağız. Çeşitli sanatçıların da geleceği konserler ile beraber danslar edecek. 5 gün boyunca çılgınlar gibi eğleneceğiz.

Hava oyunları festivaline hangi sanatçılar geliyor?

Konser takvimi henüz açıklanmamış olsa da havacılığa ve paraşüt atlayışlarına gönül vermiş Hayko Cepkin i Hava oyunları festivalinde görme imkanı bulacağız. Çeşitli sanatçıların konserler ile Fethiyeyi coşturacağı bu festivalde 5. gün Fethiye belediyesinin sürpriz sanatçısı ile Ölüdenizde eğlence kat ve kat artacak.

Hava oyunları Festivali yamaç paraşütü uçuşu biletini nereden temin edebilirim ?

Ölüdeniz yamaç paraşütü aktivitesinin yapıldığı dünyanın en güzel uçuş noktasıdır. Sizler  de gökyüzünde uçmak için Kuşların neler hissettiğini anlamak için bizlere telefon numaralarımızdan ulaşıp Yamaç paraşütü rezervasyonu yaptırabilirsiniz. Yamaç paraşütü 2023 fiyatları ise şirketten şirkete değişmektedir. Fethiyede yamaç paraşütü yapmanın maliyeti değişse de güvenli bir uçuş yapmak için bizleri arayıp fiyatlarımız hakkında bilgi alabilir Ölüdeniz yamaç paraşütü aktivitesi hakkında bilgi alabilirsiniz.

Hava oyunları festivaline nasıl gidilir ?

Fethiye Merkezden gelecek ziyaretçilerimiz için belediyemizin de destekleri ile dolmuş sayısı hava oyunları festivaline özel olarak artırılmış durumdadır. Fethiye bu seneki festivallere güçlü bir şekilde hazırlanmıştır. Fethiye merkzeden Ölüdeniz dolmuşlarına binerek festival alanına ulaşabilirsiniz.

Festivale en havalı biçimde nasıl giderim?

Festivale havalı bir giriş yapmak isteyen misafirlerimiz için özel bir önerimiz var. Bizleri iletişim numaralarımızdan arayarak rezervasyon yaptıran misafirlerimizi ücretsiz bir şekilde bulundukları yerden vip arabalar ile alıyoruz. daha sonra 20 dakikalık bir babadağ yolculuğunun ardından uçuş pistimize ulaşıyoruz. 10 dakikalık hazırlığımızın ardından ölüdeniz semalarında uçmaya başlıyoruz. Günün son yamaç paraşütü uçuşunu tercih etmişseniz eğerki içecek servisimiz ile uçuşunuzu daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Konfetiler ve kırmızı halı eşliğinde Türkiyenin en güzel sahili olan belcekız plajına iniş yapıp festivale en havalı şekilde siz katılabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir