Tatildostum Turizmden Emeklilere Müjde! Emekli Kurban Bayramı İkramiyesi Ne Zaman Yatacak 2023

2023 Yılı Kurban Bayramına sayılı günler kalmışken, emeklilerin aklındaki soru 2023 yılı Emekli kurban bayramı maaşları ve primleri ne zman yatacak sorusu oluyor.

28 Hazirana gelen Kurban bayramı tatilinin 9 güne çıkması ile beraber emekliler torunları ile beraber nerede tatil yapıp hangi aktivieleri yapsam arayışında. 2023 yılı Tatildostum.com ile birlikte emekliler için fırsata dönüşüyor. Emekli vatandaşlarımız ve aileleri için Tatildostum.com yüzde 20 indirimi haberi ile sizlerin yüzlerini güldürmeye çalışacağız.

Her sene Kurban Bayramında köye gitmekten yorulan emekli aileler bu sene tatillerinin rotasını Fethiye Ölüdenize çeviriyor.

Cumhurbaşkanı tarafından müjdelenen emekli bayram ikramiyesinin bayram öncesi yatması haberi ile bu sene 2023 yılı emekli bayram primleri 24 haziranda yatması öngörülüyor.

Eytli emekli vatandaşlar emekli maaşnı bu tarihten evvel almış ise onlar için de güzel bir haberimiz var. Eytli emekli vatandaşlar da emekli  kurban bayramı ikramiyesini bayramdan önce hesaplarında görebilecekler.

Peki Kurban Bayramında Nerelere Gidip Hangi Aktiviteler Yapılmalı?

2023 yılı kurban bayramı 28 Haziranda başlayıp 9 gün sürecek bir tatil ile devam edecek. 2023 yılı bayram tatilinde rotamızı Fethiyeye çeviriyoruz.  Bayram tatilinde yapılması gereken aktiviteler arasında Fethiye yamaç paraşütü, Ölüdeniz tekne turu, Fethiye tüplü dalış turu, Kayaköy at turu, Saklıkent jeep safari turları gibi aktiviteler yer almakta.

1- Fethiye Yamaç Paraşütü

Fethiye bayram tatillerinin gözdesi olmaya devam ediyor. Bu sene rezervasyonların çoğu yamaç paraşütü ile dolunca akıllara yer bulabilir miyim sorusu gelmekte. Fethiye yamaç paraşütü rezervasyonu için iletişim numaralarımızı arayabilirsiniz. Babadağ 2000 metreden başlayan yamaç paraşütü macerası termal hava akımlarının kullanılması ile 2400 2500 metrelere uzanan bir yamaç paraşütü tırmanışı ile devam ediyor. Uçuş esnasında Rodos adasını görebilir, bulutlara dokunma şansını elde edebilirsiniz. Yamaç paraşütü çok hafif hava araçları sınıfında yer alan son derece güvenli bir hava aracıdır. 3 yaşından 70 yaşına kadar herkes bu heyecana ortak olabilir. Yamaç paraşütü ile fethiyede uçmak için kilo sınırımız 120 kilogramdır. Her sene yenilenen yamaç paraşütü ekipmanlarımız ile her kilo ve her boya uygun malzmelerimiz bulunmakta.

Yamaç paraşütü uçuşu kaç dakika sürer?

Ölüddeniz yamaç paraşütü uçuşu babadağdan kalkış yaptıktan sonra dümdüz ölüdeniz sahiline gidince 15 dakika süren bir aktivitedir. Tatildostum turizmin bu konudaki farkı ise sizler ile uçtuktan sonra termal hava akımlarını kullanarak 2500 3000 metre yüksekliğe tırmandıktan sonra kelebekler vadisi kayaköy st Nicholas adasına gidip sizler ile orada fotoğraf çekindikten sonra iniş alanına gelmemizdir. Bizler olan uçuşunuz öğlen saatlerinde yaklaşık 40 45 dakika civarında sürecektir.

Emekli Vatandaşlar için dost olmaya geliyoruz!

Tatildostum turizm olarak yerli Turistimizi önemsiyoruz ve sizlere turlarımızda yüzde 20 indirim imkanı sağlıyoruz. Yamaç paraşütü herkese uygun bir spordur ama maleseki ülkemizdeki dolar artışından dolayı genellikler yabancı turistler bu eğlenceyi tercih ediyorlar. Tatildostum  turizm ile herkese her keseye her bütçeye uygun turlar en eğlenceli hali ile Ölüdeniz Fethiyede.

DCIM100GOPROGPAB5443.JPG

2- Tüplü dalış Fethiye mavi Mağara

Mavi mağara koyunda tertemiz berrak suyun altında balıklarla beraber bir maceraya var mısınız?

Ölüdeniz belcekız plajından başlayan tekne yolculuğumuz ile Mavi mağara plajına hareket ediyoruz. Tüplü dalış eğitmenlerimiz sizlere su altında yapmanız gerekenleri ve tüplü dalışın kurallarını anlatıyor. 10 dakikalık kısa bir brifingin ardından sizleri suyun altındaki masmavi yolculuğa çıkarıyoruz. yarım saatlik aktivitenin ardından çay kahve ikramlarımız ile denizin masmavi renginin yanında Ölüdeniz plajına geri dönüş yolculuğumuz başlıyor.

Aktivite ve turlarımız hakkında detaylı bilgi almak için telefon numaralarımızdan bizleri arayabilirsiniz.

3- Saklıkent Jeep Safari Turu

Yazın sıcak ve boğucu günlerinde saklıkente doğru su savaşları ile birlikte bir yolculuğa hazır mısınız?

Safari turumuzda saklıkent kanyonu içerisinde yürüyüş yapacak, Fethiyenin likya antik kentleri olan tlos xantos  patara antik kentlerini görme fırsatınız olacak. Turumuz esnasında firmamızın sizlere ikramı olan öğle yemeğini keyifle yedikten sonra tur bitiminde doğal şifalı çamur banyosuna katılacaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir